ظریف از سند 25 ساله سخن گفت/ همه با هم برای سربلندی ایران – ایرنا

…، شما مشکل استان را در چه چیزی می بینید؟ فرهادی: در استان مازندران سند و چشم انداز مناسبی برای ارتقا و توسعه وجود ندارد، سند مهمترین اصل است، سند که پشتوانه علمی داشته باشد در استان وجود ندارد، سند نویسی و آینده نگری مربوط به دانشگاه است، ممکن است افراد به اذعان خودشان در رسانه ها اعلام کنند که برای توسعه منطقه و شهر سند تدوین کردند، بروید بررسی کنید ببینید چه کسی سند را نوشته است؟ …

سرمایه گذاری در حوزه های توسعه اقتصادی توسط چین در ایران است. ایران و چین به عنوان دو کشور مهم و تأثیرگذار در سطوح منطقه ای و بین المللی از سوابق قابل تأمل و چشمگیر طی چند دهه گذشته در گسترش مناسبات دو جانبه برخوردارند. روابط ایران و چین از نوع روابط فراگیر و جامع در سطح بین المللی است و همواره متضمن منافع دو طرف بوده است. چین، یکی از اهداف تحرکات سیاست خارجی ایران به شمار …

دلیل عدم انتشار قرارداد مهم ایران و چین چیست؟ خرازی، رییس شورای راهبردی روابط خارجی با بیان اینکه سند برنامه همکاری جامع ایران و چین یک قرارداد یا موافقتنامه نیست، گفت: کشورهای دیگری مشابه این سند را با چین امضا کرده و ابدا آن را منتشر نمی کنند، زیرا اسناد همکاری راهبردی مرتبط با امنیت ملی کشورهاست. دانلود نسخه خلاصه قرارداد 25 ساله ایران و چین بصورت پی دی اف دانلودکنید https://naftonline.ir/news/23461/ naftonline.ir/news/23461/ کپی متن خبر اشتراک گذاری : …

برسد و نتیجتاً متن آن موافقتنامه ها برای اطلاع عموم منتشر خواهد شد. سند برنامه جامع همکاری ایران و چین هفتم فروردین ماه توسط محمدجواد ظریف و وانگ یی وزرای خارجه ایران و چین در تهران امضا شد. در گزاره برگی که وزارت خارجه ایران منتشر کرد، سند برنامه همکاری جامع ایران و چین حاوی هیچ قراردادی نیست و واگذاری هیچ منطقه و یا هیچ انحصار متقابل و یا یکجانبه ای مطرح نبوده و فاقد اعطای هرگونه حق انحصاری است و مدیریت، اداره و یا بهره برداری از هیچ منطقه و یا حوزه ای واگذار نشده است. پایگاه خبری تحلیلی صدانیوز || واحد فنی پایگاه خبری تحلیلی صدانیوز …

منظور عملیاتی کردن بند ششم بیانیه روسای جمهور دو کشور با هدف ارتقای عملی روابط در سطح مشارکت جامع راهبردی (منتشر شده در در بهمن ماه 1394) و به منظور فراهم ساختن بستری مناسب برای توسعه همه جانبه همکاری ها تدوین گردیده است. سند حاضر یک برنامه جامع در بازه زمانی بلندمدت (25 ساله) رویکردی مبتنی بر احترام متقابل و منافع برد- برد در زمینه روابط دو جانبه، منطقه ای و بین المللی را مدنظر قرار داده …

تدوین شده است. – سند حاضر یک برنامه جامع در بازه زمانی بلندمدت (25 ساله) رویکردی مبتنی بر احترام متقابل و منافع برد- برد در زمینه روابط دو جانبه، منطقه ای و بین المللی را مدنظر قرار داده است. – دو تمدن کهن آسیایی با تاریخی دیرینه و همکاری نزدیک در عرصه های تجاری، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، دفاعی و امنیتی بر یک نقشه راه و افق بلندمدت روابط در عرصه های مختلف برای تحقق مشارکت جامع راهبردی و …

منظور فراهم ساختن بستری مناسب برای توسعه همه جانبه همکاری ها تدوین گردیده است” و “سند حاضر یک برنامه جامع در بازه زمانی بلندمدت (25 ساله) رویکردی مبتنی بر احترام متقابل و منافع برد- برد در زمینه روابط دوجانبه، منطقه ای و بین المللی را مدنظر قرار داده است”. انتهای پیام

جمهوری خلق چین به تهران برمی گردد که در جریان آن جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین با صدور بیانیه ای، سطح روابط دو کشور را به مشارکت جامع راهبردی ارتقاء دادند. پیش تر احزاب، دیپلمات ها و شخصیت های سیاسی پاکستان با استقبال از برنامه همکاری راهبردی 25 ساله جمهوری اسلامی ایران و چین، آن را در راستای منافع منطقه به ویژه پاکستان دانسته و تاکید کردند: تقویت روابط تهران-پکن به سود اسلام آباد است. …

گفتگوی واعظی را به نقل از ایرنا می خوانیم: امضای سند راهبردی همکاری با چین چه آثار مثبت عملی می تواند برای کشور داشته باشد؟ چین اولین شریک تجاری کشورمان در سال 99 بود که 30 میلیون و 128 هزار تن کالا به ارزش 18میلیارد و 715میلیون دلار با آن کشور تبادل کالای غیرنفتی داشتیم. این کارنامه گواهی بر همکاری مبتنی بر منافع متقابل است. در این همکاری ظرفیت های اقتصادی دو کشور برای کمک به منا …

فناوری های ژئوماتیک در صنعت و توسعه بازار محصولات دانش بنیان این حوزه برنامه ریزی هایی صورت گرفته است؛ از این رو کلیه فعالان این عرصه که ایده هایی برای توسعه بازار و یا نفوذ این فناوری در صنایع دارند، آن ها را به ما ارائه دهند. این ستاد از این ایده ها حمایت خواهد کرد. وی توسعه کسب وکارهای دانش بنیان در قالب راه اندازی شتابدهنده ها را از دیگر ماموریت های این ستاد ذکر کرد و گفت: در حال حاضر علاوه بر راه اندازی یک شتابدهنده در این زمینه مجوز راه اندازی مرکز نوآوری در این حوزه را دریافت کردیم که با تزریق بودجه لازم در زمینه ایجاد این مرکز نوآوری اقدام خواهد شد. …

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، یکی از مهم ترین ابعاد این سند، بعد اقتصادی آن و گسترش روابط در حوزه های مختلف تجاری، اقتصادی و بازرگانی است که دو کشور به همکاری در حوزه های نفت، صنعت، معدن و حوزه های مرتبط با انرژی تاکید کرده اند. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

سالگرد پنجاهمین سال برقراری روابط دیپلماتیک میان ایران و چین، این روابط به یک نقطه آغاز جدید و تاریخی رسیده است. او در ادامه گفت: مهم نیست که اوضاع بین المللی و منطقه ای چگونه تغییر کند، چین سیاست های دوستانه با ایران را به طور ثابت ادامه خواهد داد. سند همکاری جامع جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین موسوم به برنامه 25 ساله روز شنبه در تهران به امضای محمدجواد ظریف و وانگ یی …

جین پینگ، رئیس جمهوری خلق چین به تهران برمی گردد که در جریان آن جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین با صدور بیانیه ای، سطح روابط دو کشور را به مشارکت جامع راهبردی ارتقاء دادند و به پیشنهاد طرف ایرانی به منظور تنظیم روابط بلندمدت در بازه زمانی 25 ساله با چین، طرفین در بند 6 بیانیه مذکور تمایل و آمادگی خود برای رایزنی و مذاکره جهت انعقاد سند همکاری بلندمدت را اعلام کردند. این سند یک برنامه جامع در بازه زمانی بلندمدت (25 ساله) رویکردی مبتنی بر احترام متقابل و منافع برد- برد در زمینه روابط دو جانبه، منطقه ای و بین المللی را مدنظر قرار داده است. …

لیجیان سخنگوی وزارت امور خارجه چین برنامه همکاری 25 ساله دو کشور که می توان از آن به عنوان نقشه راه همکاری ایران و چین نام برد حاوی هیچ قراردادی نیست همچنین در مخالفت با هیچ طرف ثالثی یا برای مداخله در امور هیچ کشوری نیست.کارشناسان چینی معتقدند دو کشور در شرق و غرب آسیا به دلیل داشتن اشتراکات می توانند تاثیرگذاری زیادی در منطقه داشته باشند. این سند، 25 ساله نامگذاری شده تا کلیت …

25 سال شنبه گذشته توسط محمد جواد ظریف و وانگ یی وزیران خارجه ایران و چین در تهران امضا شد. این سند توسعه روابط چین و ایران در 20 جهت مختلف را فراهم می کند. از جمله آنها می توان به همکاریهای سیاسی، تجاری – اقتصادی، نظامی – فنی، تعامل در مورد مسائل امنیتی و همچنین مشکلات منطقه ای و بین المللی اشاره کرد. نویسنده نوشته است: اگرچه متن کامل این سند برای عموم منتشر نشده است، اما انتظار می رود …

گفته استاد علوم سیاسی و روابط بین الملل دانشگاه آلابامای جنوبی آمریکا، آن گونه که ایران اعلام کرده، امضای این سند به ضرر هیچ کشوری نیست و تنها، نقشه راهی برای دو کشور برای توسعه روابط و تنظیم مناسبات است. وی در پاسخ به این سوال که آیا امضای سند همکاری با چین به معنای انتخاب پکن از سوی تهران به عنوان متحد سال های آتی است؟ ابراز داشت: سند همکاری های جامع راهبردی ایران و چین، مهمترین سندی …

را به همه کشورهای منطقه برای توافقات بزرگ اعلام کرده ایم. در رئوس این سند در یک نگاه 25 ساله دو طرف به رویکردی مبتنی بر احترام متقابل و منافع برد – برد در همکاری های دوجانبه منطقه ای و بین المللی را باید مدنظر قرار دهند. به رسمیت شناختن اشتراکات فرهنگی، تقویت چندجانبه گرایی، حمایت از حق دولتها برای برخوردی از حق حاکمیت برابر در بخش دیگری از این سند آمده است. در …

زیرساخت هایی که در آن صادرات خام داریم انجام دهیم. رئیس سازمان توسعه تجارت با بیان اینکه سند امضا شده با چین، سندی کلی است که برای اجرایی شدن آن باید در هر بخش تخصصی قرارداد های مربوط به آن امضا شود افزود: می توان در حوزه هایی مانند نفت، نیرو، گردشگری، صنعت، معدن، تجارت، انتقال فناوری، بانکی، تأمین مالی و زیرساخت های حمل و نقل می توان قرارداد های توسعه ای با چین منعقد کرد. آقای …

منطقه و همکاری های سه جانبه ایران، پاکستان و چین خواهد شد و اما سوال نهایی این است که آیا رهبران پاکستان می توانند از این موقعیت نهایت استفاده را داشته باشند. هفتم فروردین امسال و در جریان سفر وانگ یی عضو شورای دولتی و وزیر امور خارجه جمهوری خلق چین به تهران سند همکاری های جامع راهبردی ایران و چین به امضای وزیران خارجه دو کشور رسید. سابقه این سند به سفر رسمی شی جین پینگ رئیس جمهوری خلق چین به تهران برمی گردد که در جریان آن جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین با صدور بیانیه ای، سطح روابط دو کشور را به مشارکت جامع راهبردی ارتقاء دادند. …

سرویس : سیاسی – سیاست خارجی زمان : شناسه خبر : 1041677 به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، مهدی صفری، سفیر سابق ایران در چین در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما به بررسی ابعاد مختلف سند جامع همکاری های ایران و چین پرداخت و با اشاره به اینکه با قطعی شدن شکست طرح غرب درباره ایران، فضاسازی ضد قرارداد 25 ساله ایران و چین شدت گرفته است، گفت: ایران و چین خواهان روابط راهبردی هستند و این در …

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، در آستانه پنجاهمین سالگرد روابط دیپلماتیک تهران و پکن و در جریان سفر دو روزه “وانگ ای” وزیر امور خارجه چین به تهران، سند جامع همکاری های 25 ساله بین ایران و چین پس از رایزنی چند ساله، به امضای مقامات دو کشور رسید و یکی از اتفاقات مهم در عرصه سیاست خارجی ایران در سال 1400 رقم خورد. این سند بالادستی که ایران و چین به عنوان یک نقشه راه برای …

به گزارش مرآت ، سند همکاری های جامع ایران و چین هفتم فروردین ماه امضا شد تا شاید این موضوع، فرصت سوزی های پیشین در حوزه روابط تجاری راهبردی را جبران کند. علی رغم اینکه سند همکاری بلند مدت یکی از شیوه های رایج در ارتباطات بین المللی است، بسیاری از رسانه های فارسی زبان خارج کشور به آن تاخته و برخی نیز در داخل تلاش دارند از آن بهره برداری سیاسی و انتخاباتی کنند؛ این در حالی است که این قرارداد که طبق …

امروز خود به قلم محسن امین زاده، معاون وزارت خارجه در دولت اصلاحات در رابطه با سند همکاری 25 ساله ایران و چین نوشت: 1 با وجود آنکه تلاش مداوم برای تنظیم و گسترش روابط مبتنی بر امنیت ملی و منافع ملی ایران، با همه کشورها و به ویژه کشورهای قدرتمند و مؤثر جهان، وظیفه ذاتی و ضروری وزارت امور خارجه است، اما انتشار ویرایش نهایی برنامه همکاری های جامع (25ساله) ایران و چین ازسوی واحدی به نام …

، مکاتبات با ادارات صورت گرفت که بغیر از اداره کل پدافند غیرعامل استان، فرمانداری و بخشداری مرکزی مکاتباتی در خصوص حریم داشتند هیچ کدام از ادارات پاسخگوی سئوالات و درخواست ها و نیازهای اعلامی ما نبودند. وی عنوان کرد: درحال حاضر ارزیابی و بازبینی نیازهای منطقه ای، حوزه نفوذ و شناخت شهر انجام شده اطلاعات ما در محدوده خدماتی است ولی در بازنگری طرح جامع بایستی اطلاعاتی در خصوص حریم از منابع طبیعی، راه و شهرسازی، صنعت، معدن، تجارت و… مدنظر قرار دهیم تا باعث بروز مشکلاتی در آینده نشود. …

چند لایه و عمیق و با ابعاد مختلف است افزود: لازم بود این روابط در قالب یک سند دارای برنامه باشد که دو طرف توافق کردند و در این سفر امضا شد. خطیب زاده ادامه داد: این سند دارای ابعاد مختلفی است که نقشه راه کامل است و دارای بندهای سیاسی راهبردی و اقتصادی است. وی تصریح کرد: در ین سند همه ابعاد همکاری های تجاری، اقتصادی و حمل و نقل دو کشور دیده شده است و همچنین مشارکت ایران در …

را استخراج می کند و فلان قدر می دهد یا چقدر گردشگر به دو کشور می روند یا در زمینه همکاری های دفاعی، دقیقاً چه می کنند. در این سند، صرفا دورنمایی از روابط دو کشور ترسیم شده است و لذا به نوعی نقشه راه است تا “اگر” محقق شد، روابط دو کشور در عرصه های تجاری، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، دفاعی و امنیتی ارتقا یابد. به رسمیت شناختن اشتراکات فرهنگی، تقویت چندجانبه گرایی، حمایت از حق دولت …

…> جیمز فیلیپز ، تحلیلگر غرب آسیای موسسه هریتیج گفت: چین نه تنها در خرید نفت ایران منفعت دارد، بلکه انگیزه های ژئوپلتیکی در ممانعت از دستیابی آمریکا به محور استراتژیک مطلوبش در آسیا نیز دارد. واشنگتن تایمز تاکید کرد برخی بر این باورند که واشنگتن قدرت نفوذ خود در قبال چین را از دست داده یا بر روی رویکرد کلی پکن در قبال غرب آسیا و ایران بد حساب کرده است. سند برنامه همکاری جامع جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین موسوم به برنامه 25 ساله بعدازظهر روز شنبه هفتم فروردین 1400 در تهران به امضای محمدجواد ظریف و وانگ یی وزرای خارجه دو کشور رسید. …

مجموعه فناوران اطلاعات خبره از سال 1382 با هدف تولید راهکارهای نرم افزاری جامع و یکپارچه بیمه گری متناسب با نیازهای خاص صنعت بیمه ایران و بهره گیری از فناوری های نرم افزاری جدید تاسیس شد. در افق 5 ساله این شرکت، فناوران اطلاعات خبره مجموعه ای پیشرو در ارائه راهکار جامع بیمه گری و تاثیرگذار در سیاست های فناوری اطلاعات در صنعت بیمه کشور است. این مجموعه با دانش فنی و محصول قابل رقابت با استانداردهای …

عبور کنید. هرچقدر هم ایران را دور بزنید، در نهایت این مسیر کوتاه ترین راه است. شاید به دلیل فضای سیاسی منطقه و فضاهای خارج از مناسبات اقتصادی، برای یک مقطع کوتاه این کار را بکنند اما در بلندمدت دورزدن ایران امکان پذیر نیست. در برنامه های توسعه ای داخل کشور بعد از اینکه مقام معظم رهبری هم به چابهار توجه ویژه نشان داد و از سواحل مکران به عنوان گنج پنهان یاد کرد، دولت ها هم در یکی، دو دهه اخیر توجه …

گلشیفته فراهانی طی چند روز گذشته رشته توییتی در مورد سیاست خارجی و منطقه ای چین و نیز روابط این کشور با ایران در قالب سند همکاری 25 ساله منتشر کرده که همراه با اغلاط معلومات تخصصی حوزه شرق آسیاست. وی همچنین به بهانه بازی در نقش یک زن کرد در یک فیلم، در تلویزیون فرانسه حاضر شده و در قامت یک کارشناس کردستان اظهار نظر کرده است. این دو اظهار نظر گلشیفته فراهانی فارغ از نوع نگاه و گرایشش، همراه با اشتباهات اطلاعاتی و آگاهی نسبت به این دو موضوع ( چین و کردستان ) است. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *